Kassasystem för vårdgivare

Mittvaccin kan kompletteras med ett kassasystem som är godkänt av Skatteverket. Vacciner och artiklar förs automatiskt över från journalen till kassan. Företagskunder kan selekteras ut för att skapa fakturaunderlag i Excel. Nya kassor/butiker öppnas enkelt och enbart internetuppkoppling behövs. Dagsavslut skapas, samt kassajournal med bokföringsorder. Vaccinera på tillfälliga platser via 3G-uppkoppling. Koppling till artikelregister och lagersaldo i realtid. Vill du få mer information om vårt kassasystem? Kontakta oss via formuläret så berättar vi mer.

Webbaserat, användarvänligt och väldigt enkelt

Mittvaccinskassasystem kan användas för en eller flera mottagningar, i ett gemensamt webbaserat system. Du kan även logga in och arbeta hemifrån för att se försäljningsstatistik och uppdatera artikelregister m.m. Butikskassan är mycket lättanvänd och enkel att lära. Allt som behövs är en dator och internetuppkoppling. Eftersom Mittvaccin är webbaserat går det mycket enkelt och snabbt att komma igång. Det går utmärkt att koppla upp sig via 3G eller 4G till exempel på en mässa.

Från kassa till komplett affärssystem

Mittvaccinkassasystem kan köras antingen helt fristående eller integrerad med vårt webbaserade vaccinationsjournalsystem. Vid behov kan du utöka med flera kassor, lagerhantering, inköp, bokföring samt order/faktura m.m.

Tillbehörspaket med kortterminal, kvittoskrivare, kassalåda och streckkodsläsare

Du kan även komplettera med vårt hårdvarupaket innehållande integrerad betalkortsterminal med kvittoskrivare, kassalåda, streckkodsläsare och skrivare för streckkodsetiketter. I övrigt används en vanlig internetuppkopplad PC med Windows och webbläsaren Internet Explorer. Betalkortsterminalen (tillval) levereras av Point, NETS och är integrerad med butikskassan. Det innebär att när kassakvittot skrivs innehåller det rätt betalkortsinformation samt alla uppgifter kring köpet, allt på ett och samma kvitto. Hela betallösningen är certifierad och godkänd enligt tillämpliga regler.

Godkänd av Skatteverket

Mittvaccinkassasystem är godkänt enligt Skatteverkets krav och finns med på deras lista över tillverkardeklarerade kassaregister. Listan finner du på denna länk, och sedan klickar på ”Lista på tillverkardeklarerade kassaregister” i menyn till vänster på sidan. I tillverkardeklarationen intygas att kassaregistret (kassasystemet) uppfyller kraven i Skatteverkets föreskrifter (SKVFS 2009:1). Mer information finns på Skatteverkets hemsida, www.skatteverket.se/kassaregister.

Kontakta oss